Projekt "Piirideta looming"

01.03.2023 10:41 Gagarin 1617 13
Projekt "Piirideta looming"

Antud projekti raames läbisime mitu erialast õpet. Florence Classical Arts Academy`s Itaalias õppisid meie pedagoogid üksikasjalikult online-õppe korraldamise tehnilisi nüansse, kuidas salvestada õigesti videotunde, missuguseid programme ja platvorme tuleb kasutada online-tundide esitamisel. Kuidas edendada nimetatud õpet, missuguste instrumentide abil on võimalik õpilasi kaasa haarata, tõstsime oma kompetentsi digitaal-marketingus. Samuti läbisid meie keskuse pedagoogid Küprosel edukalt kursuse „Educational Video Production & Publishing“, kus õppisid iseseisvalt töötlema ja looma hariduslikke videomaterjale erisugust tarkvara ning tehisintellekti kasutades. Ning meie projekti lõpufaasis läbisid meie pedagoogid praktika Itaalia KOKO MOSAICO stuudios, mis sarnaneb meie organisatsiooni tegevusega ning juba mitmeid aastaid viib edukalt läbi online-õpet ning hübriidtunde kivimosaiigi tehnikas.

 

 

Projekti osalejad said täieliku informatsiooni tehnilise poole pealt online-tundide läbiviimiseks, koostasid üksikasjaliku nimekirja vajalikest tehnilistest vahendidest; said teadmisi, kuidas korraldatakse töökeskkond edukaks demonstratsiooniks; kuidas paigaldada valgus ja heli; kuidas toimib režii, kuidas kujundatakse tehniline meeskond kvaliteetsete tundide läbiviimiseks, kuidas toimub õpilastega suhtlemine ja tagasiside ülekande ajal ning palju muud.

Õpiti iseseisvalt ette valmistama ning looma videotundide stsenaariume, interaktiivseid lugusid, tekstide, piltide, muusika, helide lisamist jne. Osatakse ja teatakse asjalikku teenuse edendamist online-koolituse turul.   Tulemusena on meie organisatsioonis antud hetkel loodud efektiivne meeskond loomingulise online-õppe läbiviimiseks ning lähiajal oleme valmis käivitama sellealase täisväärtusliku online-koolituse.

Projekti toetab Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur Erasmus+ programmist 

Projekt "Creation without borders". No. : 2021-1-EE01-KA122-ADU-000019
Erasmus+ KA122-ADU - Short-term projects for mobility of leaners and staff in adult education