Mosaiigi komplekti tellimine.

27.04.2020 23:43 Gagarin 4659 8
Mosaiigi komplekti tellimine.

Teil on ideed otsa saanud. Mida teha vabal ajal ise ja mida teha koos lapsega?
Kas tahate veeta mitu tundi järjest tehes unikaalseid silmapaistvaid esemeid, mis kaunistavad teie kodu? Proovige valmistada tõelist mosaiiki, mis on ammustest aegadest võimaldanud arendada tähelepanu, püsivust ning fantaasiat. Selline töö on meeltmööda nii 6-aastastele kui ka täiskasvanutele.

Pange enda jaoks kokku individuaalne komplekt, et valmistada kolm mosaiigitehnikas eset.

Valida on hulga variantide seast (need muutuvad ja uuenevad). Endale saab tellida alustoorikute komplekti koos materjalidega ja juhendiga, mis maksab 3 tükki 10 eurot, kuid saab tellida ka ainult toorikud, juhul, kui eelnevatest tellimustest on materjali üle jäänud. See maksab 3 tükki 9.00  eurot. Tellimuse korral, mille summa on 20 ja rohkem eurot, on kätte toimetamine üle Eesti tasuta.

Antud komplekt on mõeldud mosaiiktehnikas suveniir-magnetite iseseisvaks valmistamiseks. Koplekti kuuluvad kõik algusest lõpuni eseme valmistamiseks vajalikud materjalid, välja arvatud PVA –liim.

Komplekti kuulub esemete valmistamiseks kolm erinevat puust alustoorikut, mille toote valmistaja (ostja) endale välja valib, kogum värvilist klaasi, juhend, pilude katmise segu, mida on vaja veega segada, tööks seguga  plastikust spaatlit ja lihvimispaber (liivapaber).

Kõikide komplekteerimise variantidega ning kohale toimetamise ja tasumise viisidega saate tutvuda SIIN: https://forms.gle/kmVAqfk82jyuQteF8