Fusing`u töötuba juuni

02.06.2018 01:50 Gagarin 5197 0   0
Fusing`u töötuba juuni

Teisipäeval 5. juuni, laupäeval 16. juuni  toimub järjekordne fusing`u töötuba.  Osalemis- ja registreerimistingimused tavapärased, (ees- ja perekonnanimi, telefoninumber ning valitud töörühm) - saata aadressil info@gagarin.ee  - täpsem kirjeldus artiklis edasi ...

Tuletame meelde, et töötoas osalemiseks tuleb KINDLASTI eelnevalt registreeruda, ku igas rühmas on ette nähtud kuni 10-11 kohta, et töötades tunda end mugavalt. Registreerimine aadressil info@gagarin.ee või interneti puudumisel telefonil  56498326 või 58160791. Kirjas märkida  ees- ja perekonnanimi, telefoninumber info edastamiseks. Pärast kirja või kõne saamist lisame Teid päeva jooksul osalejate nimekirja samas artiklis.

P.S. Fotosid eelmistest töötubadest ning kõigist valminud töödest saab näha SIIT (link).

 Osalemise tingimused ei ole muutunud, lihtsalt kordame neid. Teil on võimalus valmistada Teie poolt vabalt valitud ese. Esemete näidiste ning variantidega antud tehnikas saate eelnevalt tutvuda, näiteks meie Foorumis SIIN (link) või otsida internetist või kirjandusest. Kohapeal saate tutvuda ka võimalike tööde piltidest  koosneva albumiga.

Töötoa raames toimub just praktiline tegevus, mis seisneb klaasist kompositsiooni kujundamises, mis seejärel sulatatakse spetsiaalses klaasisulatusahjus. Valmistööd saab olenevalt nende hulgast kätte valmimise käigus  (1-4 päeva jooksul).

Osalemistasu kujuneb: osalemisest- 10 €, see on üldine rühmakulu,  7-15aastastele lastele osalemistasu - 5 € (üle ühe korra kalendrikuu jooksul osalemisel on osalemistasu igakordselt mitte  10€, vaid 6,40€), pluss põhimaterjalide tasu, mida arvestatakse Teie valmistöö pindalalt. Orienteeruvalt - valmistöö pindalaga 15х15 cm maksumuseks kujuneb 4,5 € (ühekordse klaasi eest),  vastavalt 10х10 cm - 2 €, 20х20 cm - 8 € . Lähtuvalt sellest maksumusest arvestatakse kahe- või kolmekordse klaasiga töö maksumus. Võib valmistada ka mitu eset, seejuures arvestatakse nende summaarne maksumus. Kohapeal saab kokku leppida ka eksklusiivsete materjalide kasutamises.

Ootame Teid!